Assortiment Horecakleding

Ons assortiment (horeca)kleding is enorm. Zo leveren we overhemden, polo’s, sloven, kokskleding en accessoires in meer dan 150 verschillende kleuren. Deze kleuren kunnen gebruikt worden als hoofdkleur maar ook als accentkleur. Hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig. En, deze speciaal voor u ontworpen kleding, is al vanaf 10 stuks te bestellen in alle vormen en maten. De stoffen die we hiervoor gebruiken zijn op 95 graden wasbaar en mogen in de wasdroger, echte kwaliteit dus!

Daarnaast hebben we een uitgebreid “never out of stock” assortiment. Ook al ligt onze nadruk op kleding voor in de horeca, we hebben in de showroom kleding voor alle mogelijke branches, van bouw tot beveiliging en van zorg tot facilitair. Hieronder treft u een selectie van onze brochures aan.

(Horeca) Topkwaliteit

Voor de absolute top voor de horeca of de veeleisende klant hebben wij de beste kwaliteit horecakleding. Polo’s, overhemden, blouses, schorten, sloven en diverse kokskleding wasbaar op 95 graden en wasdroger bestendig.

Kostuums/Corporate wear

Deze kostuums zijn zeer comfortabel, slijtvast, modern en kunnen zelfs in de wasmachine. De catalogus omvat een zeer uitgebreide collectie van hoge kwaliteit kostuums, jurken, shirts en accessoires.

Catalogus Horecakleding

Greiff heeft ook een zeer uitgebreide collectie kleding voor in de keuken, het restaurant, de receptie en andere afdelingen uit de gastronomie. In deze catalogus treft u het allemaal aan. Van eenvoudig/voordelig tot modern/comfortabel en slijtvast.

Klik hier voor de webshop!

Logomotion Catalogus Bedrijfskleding Algemeen

Een uitgebreid assortiment van promotionele kleding en bedrijfskleding, zoals polo’s, t-shirts, sweaters, jassen, sportkleding, kinderkleding etc. Prijzen staan erbij vermeld.

catalogus 1

Logomotion Catalogus Werkkleding Algemeen

Werkbroeken (workers), overalls, hoge zichtbaarheidskleding, beschermende kleding, jassen, fleece, softshells van hoge werkkwaliteit vindt u in deze catalogus. Daarnaast een zeer functionele, slijtvaste en toch moderne collectie t-shirts, poloshirts, sweaters en accessoires. Nu nieuw, de collectie kostuums!

catalogus 2

Werk- en veiligheidsschoenen

Wij hebben werk- en veiligheidsschoenen van onder andere de merken Elten, Bata, Lowa, Wortec, Redbricks en Emma. Vele modellen voor alle branches met verschillende details, zoals hoge of lage modellen, met of zonder stalen neuzen, voor bijzondere toepassingsgebieden e.d.

Ook bieden wij accessoires voor de werk- en veiligheidsschoenen aan. Denk hierbij aan zooltjes, sokken, veters en verzorgingsmiddelen.