Kostuums

(Maat)-Kostuums

Logomotion heeft een ongekend groot assortiment representatieve kleding. Van pantalons en colberts tot gilets, rokken en zelfs jurkjes. Alle kleding is daarnaast verkrijgbaar in 3 maattypes (normaal, extra lang en kort corpulent). In principe is het zo dat het enorme assortiment kostuums dat wij bieden over het algemeen volstaat om iedereen perfect te kunnen kleden. Toch kan het zijn dat u graag een kostuum wilt dat details kent die herkenbaar zijn voor uw bedrijf. Denk aan knoopsgaten in de bedrijfskleur tot een voeringstof waarin het logo geweven is. Ook dat is mogelijk, zelfs bij kleinere aantallen en het blijft betaalbaar.

Een kostuum aanmeten is gespecialiseerd maatwerk. Logomotion heeft hiervoor coupeuses en coupeurs in dienst die u in onze showroom of op uw locatie komen opmeten en afpassen. De kleding wordt nauwkeurig gepast en indien nodig aangepast. Onze kostuums zijn in de wasmachine wasbaar, dus geen hoge stomerij rekeningen meer!

Op deze pagina vindt u een aantal catalogi van representatieve kelding. Dit is slechts een klein deel van ons assortiment. Voor meer informatie, mogelijkheden en/of persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen. Wij zoeken graag, samen met u, naar een antwoord op al uw vragen!