Wie zijn wij

Hotelschool en modevakschool vormen de basis. Wanneer je dit mixt met passie, eerlijkheid, integriteit en vakkennis, dan krijg je een goed beeld van onze kern. ‘Eerlijk zijn en afspraken nakomen’ is het motto.

Logomotion Bedrijfskleding heeft een van de meest uitgebreide keuzes van Nederland. Binnen ons team treft u mensen met vakkennis op verschillende terreinen.

Download brochure

Wij zijn een gastvrij bedrijf en staan écht servicegericht voor u klaar. Al onze medewerkers zijn betrokken bij u als klant en dat gaat soms dag en nacht door. Wij komen onze afspraken na en staan garant voor een goede kwaliteit en korte levertijden. In onze showroom krijgt u geheel vrijblijvend een deskundig advies.

Bij Logomotion Bedrijfskleding staat u er niet alleen voor. Met onze uitgebreide kennis en ervaring in de horeca, mode en marketing adviseren wij u over het juiste kleurgebruik, de mooiste uitstraling, het lekkerste comfort en de beste stofsamenstelling.

Scholen/Opleidingen:

Wij verzorgen de kleding voor leerlingen van verschillende opleidingen. Van ROC, Middelbare Hotelschool, Bakkersopleidingen tot Hogere Hotelschool. Voor een betaalbaar budget ontvangen de leerlingen het hele pakket, inclusief poleerdoek, messenset, halsdoeken en schoenen. Iedere school krijgt zijn eigen website, waar leerlingen alle informatie aantreffen. De kleding wordt op school afgepast en alle administratie kan via ons lopen, zo nodig inclusief betalingsregelingen.